Nu blir vi tre till fyra ;)

Hej igen!
 
Jag tänkte ta och uppdatera lite. . . Som de flesta vet så kommer vi få en till familjemedlem till sommaren.
30/6 2013 är det beräknat.
 
Jag har ju pluggat Matte C, Fysik 1 och Kemi 1 hittills. Håller nu med Fysik 2, Matematik 4 och ska börja men Servicekunskap och en Skrivkurs. Fast skrivkursen gör jag på sidan om i min egen takt för jag fick inte plats på den kursen på skolan så de är bara något för mig själv med lite stöd av lärarna endå. Så förhoppningsvis är jag redo att börja högskolan om jag kommer in nu.
 
Idag så har jag tagit ett stort beslut för min familj. Jag kan även säga de att jag kommer aldrig ge upp. Jag är så jäkla less på hur "Sverige" har blivit nu, så jag ska se till att min familj klarar sig i detta skit land som man tyvärr endå inte vill lämna. Så detta blir lite som en notis åt mig själv.
Är faktist lite nervös hur det kommer att gå och så. Men jag gör det för min familjs skull. Jag älskar min familj överallt annat. Jag kommer kämpa in i det sista för deras skull. ("låter som man ska in i krig. . .haha")
 
Det kommer bli tre TUFFA år framöver. Men jag hoppas och ber att jag kommer klara detta och att min familj håller ihop fast det kommer bli tufft.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vår nya medlem ;)
 
 
 
Lite nyare bilder av mig men dem är tagna av en väldigt dålig kamera men  men =P
 
 
Det var allt för idag. . Stor kram till er
 

RSS 2.0