Sjuk liten.

Hej alla mina små sockersmulor =)

Ja då har ännu en vecka gott och karln har varit i Las palmas och Elfon har varit sjuk hela vecka så imorrn är han hemma oxå. Han har hostat och haft feber, inte velat ätit heller, stackars bäbisen mammas.  Men jag tänker inte vara hemma för jag klarar f**n inte av de, jag måste jobba!!! Jag är inte en tjej som vill vara hemma och ta hand om maten, tvätten och barna. . .

 Låter kanske elakt men jag älskar min lilla pojk och jag tar hand om han på bästa sett när jag är hemma och har tid, men jag blir galen av att sitta hemma hela dagarna . . . Larsa kan vara hemma så då får han vara de. . Visst jag har hamnat efter i skolan oxå nu pga att Elfon varit sjuk, så på tisdag får han gå till dagis och testa iaf. Klarar han de inte så kommer jag att hämta han på en gång, men måste testa iaf för jag har MASSOR av matte som jag måste göra nu innan tisdag och syrran är inte hemma i veckan heller så jag kan inte få hjälp om jag skulle behöva det.

Ett PS till dom som dömer mej: - JAG SKITER I VAD NI SÄGER!!!!  Jag tar hand om mitt barn så gott jag kan och han ska aldrig behöva råka illa för mina beslut. Men jag anser att skola och utbildning samt en inkomst går före jä*la tånårings "drömmar". Jag pallar inte ett ORD till om den saken!!!! De är ni som kommer sitta där sedan med era skit löner och kassa anställningar. Inte jag! Jag vill inte ha er som mina vänner om ni tycker jag är idiot för att jag vill plugga och förhoppningsvis få en bättre inkomst sedan bara för att ni inte tänker som mig. Låt mig köra mitt race nu och sedan får vi se hur vi alla mår om en 10- års period.

Bara för att vara som jag är så kan jag även reta gall feber på vissa och säga de att: De är inte säkert att jag hade varit med Larsa idag om vi inte fått Elfon. . Visst han är den underbaraste person som jag träffat men hade vi inte haft Elfon så hade jag nog ändå försökt leva livet innan jag slagit mej till ro. De finns så mkt jag skulle villja göra innan jag blir 30. Men nu verkar det vara omöjligt och hade jag vetat detta innan så hade jag nog faan inte varit här i skit sundsvall nu. Jag kan för tusan inte ens plugga de jag vill nu på grund av min lilla "familj".

Måste säga att de känns som de är bara jag som gör uppofringar i detta förhållande. Och jag blir så förbannad på de. (nu tycker ni att jag borde ta upp detta med Lars ist, men kan säga de att jag har gjort de men får inge svar av den väggen mer än att: - du får väl göra vad du vill men jag följer inte med!!!) Jag har tackat nej till fast jobb, jag har tackat nej till skola jag kommit in på. Men jag hoppas att Han där uppe har någe bra planerat åt mej så att de är på grund av de.

Jag har vant mej vid detta. . och jag tänker inte lämna det jag byggt upp, absolut inte men måste bara få ut lite för ibland känns det väldigt tungt innombords. Jag älskar Lars-Göran och Elfon överallt annat men ibland måste man få tänka högt.

"Everythings happens for a reason"


Jag står fast vid de och de är den meningen jag säger högt till mig själv varje gång de händer något i mitt liv!
 
RSS 2.0