Tiden går så fort. . .

Hej igen alla mina vänner!

Shit vad länge sedan de va jag var in här nu. . Men nu fick jag lite tid över och har bara ett stort behov att att skriva lite. . .

Pojken växer så det skrämmer mej. . Är det vanligt att man ska känna så här? Jag blir bara räddare och räddare över hur tiden bara flyger iväg. Visst är de roligt oxå, absolut! Men det känns som man stressat sig igenom pojkens viktigaste tid i livet. Meen vi har tagit igen en hel del under våra två veckor som vi var lediga tillsammans hela familjen. Och det är så man verkligen förstår hur bra man har det. Jag älskar mina pojkar överallt annat. Vi var ju bland annat till stugan i åkersjön då i en veckas tid och Elfon verkligen ÄLSKADE de. Han kunne gå in och ut som han ville och göra nästan vad han än ville hela tiden där. (Lägger ut lite bilder i slutet)

För att inte glömma så tog ju min söta lillasyster och kära kusin studenten. Och de var underbart att få vara med på och jag är sååå glad att jag tog ledigt just dom veckorna så jag skulle få vara med på de. <3

 Jag har även fått en extra vecka ledigt i sommar, så vecka 30 åker vi igen till stugan våran igen med förhoppningsvis Jimmy och Anna-maria och deras söta Simone. Det ska bli så himla roligt. Vi har även bestämt att vi ska ta ett stopp på vägen upp vid frösö zoo (tror jag de hette) hehe. Då tänkte vi att barnen skulle få ha de lite roligt, och sedan så när vi känner att det är nog så åker vi vidare till stugan och käkar middag där och myser. . .Blir nog lite bastu och så oxå. . .Vi ska ha en hel helg med bara massa mys och upplevelser. ;)

Men är de så att inte Jimmy och Anna-Maria följer med så åker vi endå. =)

Jag har ju även kommit in på skolan till hösten så jag börjar med Fysik 1a och Kemi 1 då, och nervös är man ju måste jag ju säga för jag vill ha RIKTIGT bra betyg i dom här ämnena så jag tror inte jag riktigt än förstår hur mkt som krävs av mej för att få de betyg jag vill ha men man hoppas ju på de bästa. Jag ser fram emot det iaf och det är något som intresserar mej så jag hoppas på det bästa. Vi tar en sak i taget nu iaf och hoppas att allt går som det ska.

Åh inte nog med de så gifter sig snart ännu en av mina bästa kompisar sig!! Åh . . . Jag längtar. . .Ska bli så himla roligt!! Jag bara älskar att se deras lycka i deras ögon när dom står där och säger ja åt varann. Deras bästa dag i deras liv! Så himla tråkigt bara att jag inte har hunnit träffa henne så mkt det senarte året för de har varit så mkt runt om kring, så det känns väldigt tungt måste jag säga. =( Jag ber om ursäkt för att jag inte hört av mej något och att jag inte kämpat lite hårdare för att vi ska kunna ses något. . .Men jag är väldigt glad för att du bjöd mej iaf. " Caroline Lindahl jag önskar dej ALL lycka och att detta blir den bästa dagen i ditt liv"
Utsikten från altan. . .
Utsik från stugan över åkersjön

Stora stugan då. . .Bild som jag tog när vi annlände.

Finns ju mkt roligt att göra helatiden. . .

Tog oss en road tripp när de va ful väder och mötte på en massa renar överallt.

Korv grillning på kvälls kvisten


Middag på altan med familjen


Karln fixade lite bättre utsikt från altan.


En liten ego blid från övre stugan =P


Min älskade kusin och min underbart söta syster ;)


Älskade söta underbara syster. Älskar dej såå mkt <3Nä nu ska jag hoppa isäng lite snabbt. . .Jobb imorgon och vill inte vara trött.

God natt mina sockersmulor! Puss och kram ;)

RSS 2.0