En helg ensam. . .

Hello sockertoppar =)

Ja snart kommer helgen då karln åker till ett varmare land för jobb och jag blir ensam kvar med Elfon. Den 24 feb åker karln och  jag är nästan glad ändå att jag jobbar alla dagarna för då slipper man känna sig så ensam och efter som jag jobbar alla dagar så kommer mor min ha hand om pojken så de är ju jätte bra. . Blir nog att jag sover hos mamma jag oxå så slipper jag vara ensam. =P Om de inte blir att jag måste göra något förstås.

Blir inte mkt egen tid längre med karln. . lite jobbigt. . .tär lite. Men men inte mkt att göra åt.

Har nu suttit med matte sedan 9 imorse, men nu tar jag en paus innan jag åker till skolan. . Börjar ju 13:55.
Marre ringde precis och sa att hon va i krokarna så hon är på väg hit nu på en kopp kaffe. Helt underbart.

Vad jag hinner med mkt idag nu då. . Både skola, eget arbete och kaffe med en vän =P

Måste sätta på lite kaffe nu. . Men hörs snart igen.  -Take care-

Söndag igen

Hej mina små änglar!

Ja de blir väldigt dåligt skrivet här nu för tiden. Men ska försöka skriva lite oftigare.

Ja livet går ju vidare, och snabbt går de. . .De är så man blir lite orolig att man inte ska hinna med allt man vill göra medans man är ung. . Men nu pluggar jag ju MaC på 50% och jobbar typ 50% plus att jag försöker hinna med att umgås med familjen och vännerna. . Tyvärr så är de ju vännerna som hamnar åt sidan och jag ber hemskt mkt om ursäkt för de men jag lovar att när detta är klart så kommer vi alla bli nöjd bara ni orkar att vänta på mej. ;)
Jag måste ju även tillägga att man har ju ett helt underbart jobb som ger mej schema som passar ihop med skolan och jag får jobba så mkt jag vill. Hade man inte haft de så hade detta ju inte gått så bra som det gör. De är ett stort bevis på hur mkt dom uppskattar personalen. Stor eloge till Biltema! 

Som sagt så är de ju inte bara matte jag ska plugga utan de är bara de första, för till hösten så blir de Fysik A, Kemi A och Matte D oxå. Jag ska gå Natur basåret då. Får se hur de går.

Lite jobbigt är de ju när man ser alla sina vänner leva på med familj, hus köp och tillökning och en annan hinner knappt med allt som händer i allas liv just nu. Men jag vet att de är två bröllop till nu till sommaren iaf och de ska bli riktigt roligt. Är så glad för eran skull. Snart bara jag kvar. , .

De är väl kanske inte lika roligt. . Förut så va de ju att jag ville gifta mej innan 30, men barn skulle jag ALDRIG skaffa haha. Men se hur de blev. . Och lika lycklig är jag ändå om inte lyckligare till och med. Men har man en karl som inte vill gifta sig men ändå "friat" till mej så är de väl bara att lägga ner dom tankarna, eller söka en ny kanske ;) hahaha. . . (Nej då skämtosido!)

Jag får ta dom här jobbiga åren nu och se framåt ist. . , När jag är klar med detta, då kan man lugna ner sig lite och veta att man kan få en fast tjänst med bra betalt och skaffa den där "dröm kåken" och kanske eventuellt någe fler barn. De kommer hela min lilla familj att må bättre av i slut ändan. 

Nog om de. . .

Elfon växer så de knakar. . Han har nog snart fått alla tänder och han har även börjat att säga lite mer ord nu så man förstår han lite bättre, som igår så hörde jag han säga "klocka" för första gången. . Riktigt roligt! =)
Men Traktor är hans favorit ord samt de han tycker bäst om i hela världen. =P De ordet får man höra typ 340ggr om dagen. Skaffat en bästis har han gjort redan oxå. . Adrian heter han, och det är en vän på dagis och dom har så himla roligt tillsammans och dom pussas o kramas med varann när dom träffas på morgonen och även när dom går hem haha. . till och med dagis fröknarna är förvånad över hur bra vänner dom är fast dom är så små. För Adrian är kanske någon månad yngre en Elfon bara tror jag.


     

Sötnosen mammas ! =)RSS 2.0