Oj vad tiden går fort...

Hej alla glada!

Ja shit vad tiden flyger iväg. . har ju inte äns vare in här och kollat, på hur länge som hälst. . Men tänkte ta o uppdatera lite snabbt vad som händer i mitt liv just nu.

Ja jag jobbar fortfarande men nu har jag gått på en veckas ledighet för karln är o jagar i naggen så han blir ju borta hela veckan ut. Han åkte i fredags vid 14 tiden. . .Känns lite ensamt men måste endå säga att de är bra skönt att få vara ensam ibland oxå, fast helt ensam är jag ju inte. . har ju min äskade son henma iaf och han gör verkligen att man känner att man lever haha.

Ja som alla redan kanske vet oxå så har vi ju införskaffat en ny bil. . En passat 4 motion 06:a V6 3.2:a
Kan inte sluta le när jag ser den. . det är lyx kan jag lova.

Har fått stora problem med magen under sommaren men så länge jag håller mej i skinet så känns det bra. På tisdag ska jag till sjukan o ta lite prover o på onsdag ska jag träffa en doktor för jag har tydligen väldigt hög vilopuls och väldigt lågt blodtryck. . .Så får väl se vad han säger o vad som kommer göras åt det. Har även satt Elfon på dagis under tiden så jag slipper springa runt efter han undertiden. För han är nämligen inte så lugn längre kan jag lova.

Jag hör väl av mej när jag fått reda på mer om detta.

Kollar lite på om jag ska ta o börja plugga igen oxå. . vet ej riktigt vad jag vill bli men har mina funderingar iaf och tänkte ta och kolla upp de iaf.

Ja men de va en liten titt på vad som hänt och så. . Vi hörs väl någe mer senare hoppas jag bara jag inte glömmer bort mej ;) hehe see ya later <3


RSS 2.0