Skola

Heej igen!

Ja nu är de så att jag försöker ju nämligen börja plugga igen. . . Ska förs och främst plugga lite ämnen som fattas för mej och de är Fysik, Kemi och lite Matte. . matten gör jag bara för att jag tycker att de behövs i de flesta utbildningar jag vill göra men är inget krav men bättre att göra de och vara lugn att jag kommer in än att vara orolig. Som de verkar nu så blir de nu ett år med att plugga upp lite betyg och sedan 2013 så kan jag söka på de jag verkligen vill göra. Så jäkla drygt att inte kunna plugga allt på en gång, nä då ska jag börja med Matte C nu och sedan till hösten kan jag börja med Fysik och kemi och sedan vårterminen 2013 så pluggar jag Matte D. Men efter de så har jag allt iaf, om jag klarar de =P hehe.

Jag hoppas på de bästa. . . För nu har jag verkligen hittat något som jag vill göra och då ger jag inte upp i första taget. Visst de blir 5 års studier och kan även bli mer men men Vad är de när man tänker på vad jag ska jobba med resten av mitt liv. . Vill faan inte sitta i kassan på Ica resten av mitt liv. Jag kan såå mkt mer och jag har tänkt så mkt på vad min samhällslärare sa i gymnasiet: - Du är SÅ mycket smartare än den här utbildningen du går. . Du skulle kunna göra precis vad du vill om du bara konsentrerade dig och inte brydde dig om en massa annat.

Ja han va klok min Samhällslärare men när man gick i gymnasiet så brydde man sig bara att ta studenten typ. jag ville ju bli lärare först men när jag skulle söka högskola för de så fick jag reda på att det skulle innebära 7 års studier TILL!! Nej du tack. . Då var man bra less redan på skolan så då började jag jobba och fundera på vad jag ville göra ist. .  och kom på efter ett år att jag ville bli fordonsmekaniker och sökte och kom in nere i västerås men då när jag fick reda på att jag blivit antagen så var de bara en vecka tills den skulle börja och jag hade inge boende eller något där nere och min studie vägledare sa då att jag skulle tänka noga om jag verkligen ville göra den för de va en väldigt dyr utbildning. . Så jag sa nej.

Efter någon månad fick jag veta att jag va gravid och då la jag tankarna om studier åt sidan men nu är jag inne på de igen. . Så jag hoppas jag kommer längre denna gång. . För att kunna ge min son en bättre framtid oxå för den delen.


Appropå min kära son. . . Han växer så de knakar och han har börjat härma oss nu oxå både med rörelser och ord. Tänderna börjar ta fart dom oxå han har nu fått fyra hörn tänder hehe. . Han ser bra rolig ut när man ska borsta dom små åt han hehe. . Sötproppen!


Fick precis ett samtal av min kära vän Marre som hade någe goda nyheter angående utbildningen. . Så nu måste jag ta och kolla upp de hon sa för de lät väldigt lovande. . ;) Vi hoppas på de bästa.


Men en sak kan jag ju säga. . .De kommer bli tufft med skola men nu får man ta de här grisåren och kämpa sig igenom men sedan blir de ju bättre. 

Just nu när jag sitter och tänker på allt detta så kan jag inte sluta tänka på låten: Everything I do, I do it for you med Bryan Adams. 

Den är tillägnad Elfon helt klart. . För han kommer nog hata mej under skoltiden.

Nä men de var allt för mej idag. . Love yaa! 

 

RSS 2.0