Lördag

Hello alla mina småsmulor ;)

Ja då va de äntligen helg igen och idag har vi haft en typ slö dag och bara gjort de vi orkat hehe. Dagen började med att Marre kom hit på en kopp kaffe och vi snakkade om allt vi missat nu när de va så länge sedan vi träffades. Sedan så kom Benkt o Monicka och fika lite oxå och hälsa på. De va trevligt, sedan så tog jag o älsklingen o bestämde oss för att vi skulle grilla och de gjorde vi o de blev hur gott som hälst. Ongrar lite bara att jag inte varit ut något idag i d underbara vädret, men jag har varit så sjukt trött vette tusan varför. Men de är väl för att man börjat jobba och så nu =P

Nu sitter larsa o kollar på hocky och jag sitter här o tar en cider och lyssnar på HÖG musik hehe =P Jag bara älskar musik o någon god cider hehe.

Elfon har fått två nya tänder nu oxå hehe. . Så jäkla söt ungen min <3 Han har även lärt sig att klättra upp för soffan själv oxå haha och shit vad roligt det är och se. Vi upptäckte de i går =D

Imorrn blir de iaf ut till njurunda och kolla. Får nog ta och hälsa på far min på samma gång, va så länge sedan jag va dit nu. . Har haft så mkt för oss här hemma nu så har inte hunnit med oss..

Näe sitter o funderar på om man skulle ha tagit sig till statoil dingesjö hahaha synd bara att man tagit sig en cider hahaha. . ;) 

Nä men nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner så höres vi senare. . Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0