My life ;)

Hej mina gullungar! :)

Ja som ni vet så blev de ju inte som vi tänkt men jag tycker att de är nog bra för "Allt har sin mening". ;)

Sitter nu och tänker på hur jäkla bra man har de igentligen. . Jag bara älskar karln min och pojken.  Nu sitter ni nog och tänker - men va faan ska hon ta upp de där igen? hahaha

Men jag har helt underbar lägenhet och jag trivs här så in åt h*levte ;) Nu när jag börjat jobba igen på riktigt oxå så känns de helt underbart. . Vi har ju sparat 3.000:- varje månad under mammaledigheten och nu ska vi börja spara ännu mer. För nu går de bra.

Vi har inget att oroa oss för. . Och dagis har vi ju heltid på oxå nu snart. . Så de är ju bra de. . .För nu börjar de drälla in jobb :) Jag älskar att jobba och känna mej behövd. . .Men att börja känna att jobbet är som ett hem för mej, de känns väldigt mysko haha. . Har nu drömt om jobbet och ALLA som jobbar där de senaste dagarna.

Just nu känns det som jag skulle kunna sitta här och skriva o fillofisera om mitt liv resten av natten haha. . men de går ju inte efter som jag ska upp tidigt imorrn o lämna Elfon på dagis och åka till jobbet.

Har funderat på mitt liv som varit förr mkt nu de senaste veckorna och shit vad jag saknar mitt liv som va i Östansjö. Just när de gäller friheten. Man hade absolut inga grannar som kunnde klaga på en för något. och man hade skogen tätt intill som man bara kunde vandra runt i hur länge som hälst och bara få ränsa tankarna. De va höjdpunkten på dagen när man gjorde de. Saknar de fruktansvärt mkt. Om jag bara fick till min Mp3 så skulle jag kunna göra de här oxå men den är ju CP haha och jag har ju inte spotify i den =P men kan ju snart göra de med telen iaf. . så då blir de ut och filosifera =P haha.

Jag hoppas verkligen att Elfon kommer kunna få samma uppväxt som jag har. . För jag verkligen känner nu att jag har haft det underbart som många andra inte fått. Visst har man haft sina dagar och så men jag bara älskar allt som jag tänker tillbaka på även fast jag kanske tyckte de va jobbigt då. Och allt de har ju format mej till den jag är idag så de är självklart man ska vara tacksam för de.

Men en sak måste jag vara riktigt ärlig med och de är att jag alltid levt i min egen bubbla och har kollat o levt mej in i fantasin lite för mkt ibland. . Jag tror ju verkligen att de där leva lyckliga resten av livet finns. Men man kan inte leva så om man inte är en tecknad figur haha. .

Men så lycklig som jag känner mej just nu så skulle de vara i en tecknad film haha. . Som tex:


När jag träffade denna sötnos

och vi fick. .

Och så fick jag träffa. . . .I verkligheten och fick en kram o hans autograf
Sööt ungen  min ;) "yeah"!

Näe nu ska jag sluta tråka ut er. . haha. . Vi höres ! Bye bye . .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0