Ledig <3

Hejsan!

Ja då har de blivit helg för mej då =D hehe Nu är jag ledig i 5 dagar och de är såååå jäkla skönt. Jag njuter mkt mer av den tid jag har ledigt nu än förut när jag va ledig helatiden. Jag har satt mej ner nu o njuter av en öl. Elfon har blivit lite förskyld så han är fortfarande vaken o vill inte riktigt sova än lillbäbisen min.

Just nu önskar jag att Larsa oxå vore ledig dom här dagarna så man hade kunna drage till stugan eller nått och bara njutit av tiden tillsammans o så. . Fast vi hade nog inte åkt helt ensamma då hahaha. . . ;)  Men de hade varit helt underbart iaf.

Imorrn ska jag och sandra ta och göra smörgåstårta om de inte blir så att vi tar o grillar ist. Ser verkligen fram emot denna helg. . hehe

Men de va nog för mej denna gång. . .Vi höres senare ;) puss


My life ;)

Hej mina gullungar! :)

Ja som ni vet så blev de ju inte som vi tänkt men jag tycker att de är nog bra för "Allt har sin mening". ;)

Sitter nu och tänker på hur jäkla bra man har de igentligen. . Jag bara älskar karln min och pojken.  Nu sitter ni nog och tänker - men va faan ska hon ta upp de där igen? hahaha

Men jag har helt underbar lägenhet och jag trivs här så in åt h*levte ;) Nu när jag börjat jobba igen på riktigt oxå så känns de helt underbart. . Vi har ju sparat 3.000:- varje månad under mammaledigheten och nu ska vi börja spara ännu mer. För nu går de bra.

Vi har inget att oroa oss för. . Och dagis har vi ju heltid på oxå nu snart. . Så de är ju bra de. . .För nu börjar de drälla in jobb :) Jag älskar att jobba och känna mej behövd. . .Men att börja känna att jobbet är som ett hem för mej, de känns väldigt mysko haha. . Har nu drömt om jobbet och ALLA som jobbar där de senaste dagarna.

Just nu känns det som jag skulle kunna sitta här och skriva o fillofisera om mitt liv resten av natten haha. . men de går ju inte efter som jag ska upp tidigt imorrn o lämna Elfon på dagis och åka till jobbet.

Har funderat på mitt liv som varit förr mkt nu de senaste veckorna och shit vad jag saknar mitt liv som va i Östansjö. Just när de gäller friheten. Man hade absolut inga grannar som kunnde klaga på en för något. och man hade skogen tätt intill som man bara kunde vandra runt i hur länge som hälst och bara få ränsa tankarna. De va höjdpunkten på dagen när man gjorde de. Saknar de fruktansvärt mkt. Om jag bara fick till min Mp3 så skulle jag kunna göra de här oxå men den är ju CP haha och jag har ju inte spotify i den =P men kan ju snart göra de med telen iaf. . så då blir de ut och filosifera =P haha.

Jag hoppas verkligen att Elfon kommer kunna få samma uppväxt som jag har. . För jag verkligen känner nu att jag har haft det underbart som många andra inte fått. Visst har man haft sina dagar och så men jag bara älskar allt som jag tänker tillbaka på även fast jag kanske tyckte de va jobbigt då. Och allt de har ju format mej till den jag är idag så de är självklart man ska vara tacksam för de.

Men en sak måste jag vara riktigt ärlig med och de är att jag alltid levt i min egen bubbla och har kollat o levt mej in i fantasin lite för mkt ibland. . Jag tror ju verkligen att de där leva lyckliga resten av livet finns. Men man kan inte leva så om man inte är en tecknad figur haha. .

Men så lycklig som jag känner mej just nu så skulle de vara i en tecknad film haha. . Som tex:


När jag träffade denna sötnos

och vi fick. .

Och så fick jag träffa. . . .I verkligheten och fick en kram o hans autograf
Sööt ungen  min ;) "yeah"!

Näe nu ska jag sluta tråka ut er. . haha. . Vi höres ! Bye bye . .

Då va de onsdag igen ;)

Hello sötnosar!

Ja de blev ju inte som de va tänkt men men. . Jag är nu glad igen. . "Det finns en mening med allt som händer"
Så jag tror att d här var väl för de bästa :) Visst har det funnis stunder dom senaste dagarna som jag velat slå sönder något. . haha. . Drömde även inatt att jag gjord de =P

Men idag blir de nog drakborgen bara jag tar mej ifrån datorn haha. . Skulle ju vara roligt för Elfon att vara där lite oftigare så han slipper vara så rädd för allt. hehe

Ja ihelgen jobbar jag ju igen då men de hindrar ju inte oss från att åka på crusingen. . ÄNTLIGEN så ska vi få ta en sväng med cadillacen och de ska bli såå himla härligt. . men skulle ju inte förvåna mej om de blir skit väder haha. . men vi hoppas på de bästa. Efter som inte Larsa och Benke har hunnit fått klart med bälten i bilen så ska Elfon spendera kvällen och natten hos mormor sin.

Japp de va för allt för mej men vi hörs senare. . Bye bye

Lördag

Hello alla mina småsmulor ;)

Ja då va de äntligen helg igen och idag har vi haft en typ slö dag och bara gjort de vi orkat hehe. Dagen började med att Marre kom hit på en kopp kaffe och vi snakkade om allt vi missat nu när de va så länge sedan vi träffades. Sedan så kom Benkt o Monicka och fika lite oxå och hälsa på. De va trevligt, sedan så tog jag o älsklingen o bestämde oss för att vi skulle grilla och de gjorde vi o de blev hur gott som hälst. Ongrar lite bara att jag inte varit ut något idag i d underbara vädret, men jag har varit så sjukt trött vette tusan varför. Men de är väl för att man börjat jobba och så nu =P

Nu sitter larsa o kollar på hocky och jag sitter här o tar en cider och lyssnar på HÖG musik hehe =P Jag bara älskar musik o någon god cider hehe.

Elfon har fått två nya tänder nu oxå hehe. . Så jäkla söt ungen min <3 Han har även lärt sig att klättra upp för soffan själv oxå haha och shit vad roligt det är och se. Vi upptäckte de i går =D

Imorrn blir de iaf ut till njurunda och kolla. Får nog ta och hälsa på far min på samma gång, va så länge sedan jag va dit nu. . Har haft så mkt för oss här hemma nu så har inte hunnit med oss..

Näe sitter o funderar på om man skulle ha tagit sig till statoil dingesjö hahaha synd bara att man tagit sig en cider hahaha. . ;) 

Nä men nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner så höres vi senare. . Bye bye

Mycket snurrar

Hej mina kära vänner!

Shit vad mkt som händer snabbt just nu. . Trodde aldrig att de skulle bli så här denna sommar men man är ju glad på samma gång. Men jag blir alltid lite konstig när de händer så stora förändringar i mitt liv. Man sitter och funderar över framtiden och hur allt kommer att bli. Larsa säger att det kommer bli underbart och då får jag väl lita på de. . Men man är ju alltid orolig. Har till och med typ slutat sovit på nätterna men de går nog till sig hoppas jag. När allt är klart så kommer nog jag älska de lika mkt som Larsa.

Nog pratat om de. . Tänkte ta och säga att Elfon har fått en till tand nu iaf =P haha. . Så nu har han en tand nere och en uppe haha. Den lillebäbisen växer så de knakar oxå och de är helt underbart och skrämande på samma gång =P Va med Sandra till drakborgen i dag oxå så Elfon skulle få leka lite. . Han är fortfarande rädd för allt men de kan ju vara bra på samma gång.

Men jag hör av mej mer någon annan dag. Pussen

RSS 2.0