Mycket om lite

Hej igen =)

Skit fint väder idag men de såg mysko ut tidigare. . .DE va sol men såg ut som de skulle börja regna när som hälst men de gjorde aldrig de och nu lyser solen starkare än förut, så man är ju bra sugen på att ta en liten promenad sedan när Elfon vaknat och ätit lite lunch. Men de är ju bra mkt roligare om man har sällskap.

Tittade ju även på bigbrother i går och shit vad de går utför nu där hahaha. . Roza är ju bara sååååååååå jäkla dryg. . .
- Jag får aldrig de jag vill ha
- Alla som JAG tycker om får lämna huset.
- Jag har ont
- Jag måste ha cigg
- Alla andra är som några idioter

De va standard meningarna igår hela jävla kvällen. . Jag skulle allvarligt bli glad om hon bara kunde dra. . .De är ju inte äns roligt att kolla på.

Men nu blir de spännande att se hur killarna kommer reagera på dom nya tjejerna fast ingen av tjejerna verkar så rolig än så länge men man får väl hoppas på de bästa ;)

Ja och nästa vecka så flyttar Sandra och Anders hit och blir våra nya grannar och de ser jag så mkt framemot. . Ska bli så jäkla roligt att ha dom här och jag kommer tvinga med mej sandra på mina promenader så fort jag har tid och lust. . .De kommer göra mkt för oss båda. Fy vad roligt vi kommer ha tillsammans =D De kommer inte kunna bli bättre just nu.

Och i helgen ska jag jobba igen. . -skönt-. . Lite orolig som vanligt men de är jag ju jämt pga att man är rädd att man missat något eller gör något fel. . Jag vill vara bäst. . bäst på allt och kunna allt utantill men de är ju svårt just nu när man bara jobbar var tredje vecka, så därför är man alltid nervös.

Nä nu ska jag fixa lite att äta så får vi se vad dagen har att erbjuda. .  Ciao ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0