Så lite som kan förändra så mkt

Hej igen vänner!

Ja nu va de ett tag sedan jag skrev, ber om ursäkt för de. Men ser att ni fortfarande kollar in iaf och de är jag glad för. Jag är nämligen så jäkla trött hela tiden. Men sova kan jag inte. Ibland får jag en massa energi och helt plötsligt försvinner den fortare än den kom. Blir riktigt less på de. När jag va hos docktorn sist så upptäkte hon att något va fel och då hörde hon senare av sig för hon trodde att de kanske va köldskörlten som håller på lägga av, men vi tog tester på de och den va bra, så då sa hon att om jag fortsätter ha problem så skulle jag höra av mej till vårdcentralen för att ta en EKG. Inte för jag vet vad som man kan upptäcka då men men. . .

Funderar nu på att jag kanske måste ta och höra av mej dit, men som sagt jag har ingen ork till de. =/ "Hatar de"

Sedan inatt så kom jag även att tänka på en sak, förr så brydde jag mej inte om mkt. . .Bara att jag hade ett jobb så jag klarade mej varje månad. Men efter jag blev gravid är jag orolig för allt. . .Rädd för allt. . .Stressad för de minsta. . .Tänk att något så litet och underbart kan få en att ändra på uppfattningen om livet. Jag är till och med rädd för att bli sjuk. . .För då kan jag inte ta hand om pojken och kanske missar jobb. . .ALDRIG vill jag förstöra något för min älskade pojk.

Kanske kan de vara så att de är därför som jag är trött. . .Jag stressar upp mej för mkt, och på grund av de så kan jag heller inte sova på natten! Jag är livrädd att något ska hända. De är alldeles för mkt som snurrar just nu.

Jaja. . nog snakkat. . Nu ska jag ta en dusch innan Elfon vaknar. . Min lilla prins. . Underbara ängel =')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0