Nytt år

Hejsan allehopa!

Nu är de ett nytt år med nya möjligheter. . .2010 har vare helt underbart. Jag fick min älskade son och jag har fått en massa nya uppleverser. Nu hoppas man att när jag börjar jobba på allvar så kommer de att funka bra med lilleman och att jag kommer lyckas göra riktigt bra ifrån mej på jobbet.

Elfon tar tid på sig med utvecklingen men de går framåt hoppas jag. . .Han har vare sjuk nu i över en månad med en massa olika saker. Jag hoppas att det som är nu är tenderna som är på väg. Jag vill verkligen se lite framsteg nu. Börjar bli orolig att de är nått fel när han inte kryper eller fått tender och han reagerar inte när man frågar vart mamma eller pappa är. Han håller inte heller nappflaskan själv vilket han gjorde när han var 4 månader, men de gör han inte nu. Jag vet att man inte ska jämföra och så men jag tycker de känns som alla barn växer upp och klarar mer och mer själva medans min bäbis fortfarande är bara bäbis. Han är typ 5 månader i utvecklingen men han blir ju faxtist 10 månader denna månad. På ett sett är de ju skönt att få ha bäbis mkt längre men på ett annat så blir man orolig och frustrerad. Nästa vecka så ska han på 8-10 månaderskontrollen. Och då hoppas jag att dom säger att allt är som de ska... Men de finns iaf ingen vackare pojk än min. . .Jag älskar han överallt annat. Man kan ju hoppas på att han är snabb med något annat ist. . Tex. att lära sig saker i skolan. De hade ju vare perfeckt. =D

Jag själv har vare sjuk nu ett bra tag oxå och hoppas på att bli bättre så fort som möjligt. För jag orkar INGET. jag ligger mäst i soffan och är trött hela dagarna, och de är inge roligt för jag verkligen hatar när att se Larsas blick när han kommer hem och får börja med att städa och fixa sådant jag inte orkat göra. Tycker så synd om karln min.

Men vi har haft en underbart mysig helg tillsammans. Massa massa mys hela dagarna och nätter =P hehe Jag hoppas att vi alltid kommer att känna som vi gör för varann resten av våra liv. Jag vet folk som inte alls har de så underbart som vi och jag tycker synd om dom. Alla borde få uppleva detta någon gång i sitt liv. Den kärlek, den glöden, den passionen och den lycka vi har.

Jag sitter nu och kollar på när Elfon äter julskinka. . .haha. . .Han fick tag i en bit som jag inte åt upp och suger och tuggar på den just nu hehe. . SÖTUNGE !!

Nu ska jag ta o ge Elfon lunch men vi hörs något mer! Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0