Lite tips. . .Stor skillnad

7 enkla sätt att uppvakta din partner

 

För att stärka vårt äktenskap och vår relation är det viktigt att vi regelbundet visar vår kärlek till varandra. Ibland kan fantasin tryta och vi vill ge några enkla tips på billiga och enkla sätt att sätta lite fart på kärleken när höstlöven börjar falla.


1. Titta bakåt! Sätt er ner tillsammans och titta igenom ert gemensamma förflutna. Titta igenom foton från gamla semestrar eller skriv ner dina personliga minnen från er första romans. Att återuppleva och minnas gemensamma minnen är ett fantastiskt sätt att stärka banden i relationen.

2. Var barnsliga tillsammans! Utmana din partner i kuddkrig, kittla din partner, häll ett glas vatten över honom när han minst anar det. Vi glömmer ofta bort att skratta och busa tillsammans när vardagsbestyren tar över.

3. Skriv små kärlekshälsningar till varandra. Skicka små sms, göm en lapp i plånboken med en mysig kärlekshälsning eller skriv en hälsning på toalettspegeln med läppstiftet. Att överraska varandra

4. Flörta! Varför sluta flörta bara för att ni varit tillsammans i 10 år? Blinka, vinka, vissla på din partner nästa gång ni är på fest eller med era vänner. Slå på charmen och kom ihåg hur spännande det är att flörta!

5. Skicka ett RIKTIGT brev! Ett e-mail eller sms är snabbt och enkelt men ingenting går upp emot ett riktigt handskrivet kärleksbrev!

6. Fira allting! Varje dag kan göras till en anledning att fira. Fira varje jämn eller udda vecka ni varit tillsammans eller upptäck att varje ny dag är ett nytt rekord ni varit tillsammans! Med lite fantasi kan varje dag göras till en liten fest.

7. Bara säg det! De tre små orden som betyder så mycket, “Jag älskar dig”.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0