Helgen som varit

Ja denna helg har varit ett minne för livet. . .Helt underbar. . För alla som inte vet så va vi ju till stockholm och gick och kollade på Jerry Williams och han är riktigt frän att kolla på gubben. . .De syndes inte att han är så gammal som han är. . Vilken jäkla fart de va på han. . Jag tänkte jag skulle lägga upp lite bilder men jag har tyvärr kameran i bilen så jag får lägga in dom lite senare. .

Men iaf så under föreställningen så tänkte jag att -JAG måste få skaka hans hand, innan jag åker här ifrån-

Men han kom aldrig ut efteråt. . så jag gick och pratade med bartändern om de och då skickade han mej vidare till hovmästaren och hon skickade iväg mej till en annan hovmästare och dom alla sa att han brukar inte träffa någon efter hans uppträdanden och att dom kunde inte lova mej något. . Den sista hovmästaren sa att han skulle gå in och höra med han och jag fick stå och vänta i dörren till bakom kulisserna och efter en 15 min kom han fram och vinkade in mej och jag tänkte -Ska jag få träffa min idol?-

Och tro på faan att jag säger att -Han står bakom hörnet här så du kan gå dit så får du träffa han.
De flög en massa tankar i huvudet. . typ oxå - Skämtar dom med mej nu eller?

Men när jag kom till hörnet så kommer han ut där och tar snabbt min hand, och efter så får jag en kram och han säger att han har bråtom för han hade nämligen en till spelning ikväll, så han bad om ursäkt för de annars hade jag fått prata med han lite mer. . Men jag sa de att jag va så glad att bara få träffa han personligen så de gör inget. Och då frågade hans personliga assistent om jag ville ha ett kort och ja de ville jag ju så Jerry tog kortet och frågade vad jag hette och jag sa Katarina. och då frågade assistenten om de va med K eller C och jag sa K så då fick jag se när han skrev en liten hälsning till mej med hans autograf och sedan gav han den till mej och jag sa tack så mkt.

Sedan kommer jag inte ihåg så mkt mer. . Jag kommer inte exakt ihåg vad som hände undertiden jag fick träffa han heller för jag var så jäkla överlycklig så de va som jag va drogad eller nått hahahaha känns de som hahaha Allt gick så fort och jag va den yngste där och fick EXAKT som jag ville. . Jag är så jävla överlycklig.

Jag årkar inte berätta allt i minsta detalj just nu men har fått med de viktigaste hehe. Jag trodde att de va någon fler som skulle få träffa han men inte. . Inte äns Larsa eller någon annan. . DE va endast JAG som fick gå in och träffa han.

Efteråt så va jag så överlycklig så jag till och med började gråta när vi kommit ut där ifrån. Alla som gick förbi då måste ha undrat varför jag grina hahahaha. .

Nä men som sagt. . Ett minne för livet och en helt underbar helg. . .Tänk när Elfon blir stor och förstår vem de är och jag kan säga de att JAG har kramat han ;) hehe. . -Lovely-  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0