Tankar

Alla vi har önskningar och hopp om att välden skulle vara en bättre plats. Vi alla har en tro på något/någon. De är inte alltid vi tycker och tänker lika och om & om igen blir vi sviken när vi fått ett litet ljus i tillvaron. Många gånger då allt känns som man nått botten så kan de hända mer som gör att man sjunker djupare och djupare. Men det alla borde tänka på då är att *Everythings happens for a reason *.

När jag tänker tillbaka på mitt liv så har allt ont som hänt mej lett till något bättre. Mamma och pappa skillde sig så jag flyttade med pappa och då tog de slut med killen från matfors men då träffade jag en annan som ändrade mej och gjorde mej till en bättre person vilket gjorde att jag klarade nian oxå. Sedan så gjorde de oxå att jag träffade en annan UNDERBAR kille som jag älskade överallt annat men vi hade våra upp och ner och när de känndes som värst så dog min farfar och tillslut tog de slut med denna kille och jag fick en underbar relation med min kusin som va som en bror för mej, vi stöttade varann när de kändes jobbigt och jag trodde att de enda sättet att träffa någon ny kille va att flytta från sundsvall men vad händer?. . .Jo jag får upp ögonen för min kusins bästa kompis som gjorde att jag inte kände igen mej själv, blev kärare och kärare och tillslut så får jag denna underbara karl när jag trodde att hoppet var ute.

Jag får ett nytt jobb som jag oxå älskade så jäkla mkt fick världens möjligheter att klättra mej upp i företaget men tog den inte för karln hotade att lämna mej då för de menades att jag skulle flytta och jobba i Umeå. va lite lessen för de men jag fick ju stanna i sundsvall men vara kvar på samma ställe som förut. Oxå blir de för lite jobb där en månad så jag har inge jobb just då men skulle få komma tillbaka efter den månaden. Men vad händer då jo en vecka gå och telefonen ringer. . .Jag har kanske möjlighet att få en nytt jobb här i sundsvall så jag åker dit och hör mej för och då säger chefen. .-När kan du börja?
Detta va på måndagen jag började på torsdagen och fick fortsätta. . .Den hösten efter så upptäcker jag att jag är gravid. . .HJÄLP!!! Va min första tanke. . Har aldrig blive så rädd i hela mitt liv, vågade inte säga något till någon på mitt nya jobb för jag ville inte att dom skulle bli sur på mej så jag kanske skulle förlora jobbet. . men bestämmer mej för att behålla de men väntade i nästan tre månader för att säga något. .  Mår skit dåligt psykist över detta. . Mådde så jävla dåligt. . så tillslut bestämmer jag mej att jag måste berätta för min chef och när vi sitter på kontoret och jag ska till att berätta så bryter jag ihop totalt. . va så jäkla rädd. . Men dom bara började skratta och sa att de är ju underbart. . .Dom tyckte de va jätte roligt och dom stöttade mej med allt och jag fick hjälp med allt. . Jag jobbar nu kvar där. . Jag är fortfarande lite rädd hur de kommer bli när jag börjar igen men -Allt har sin mening-

Som ni förstår så va de ju bra att karln inte ville att jag skulle flytta och de hade en mening med att jag skulle vara arbetslös just då när mitt nya jobb behövde folk. Och jag har nu en underbar familj och ett jobb att komma tillbaka till efter mammaledigheten.

Detta är bara en väldigt liten del av allt som jag vill ha sagt med detta. Jag skulle kunna skriva en bok om just att -Allt har sin mening-

De har hänt så mkt mkt mer som gjort att jag sagt denna mening högt för mej själv när jag upptäckt de. Jag kan garantera att alla ni som läser detta har sagt denna mening i huvudet någon gång under livets gång. Men självklart händer de ju att någon gång som man funderat: - Vad skulle detta vara bra för?


Jag vet. . .


Kommentarer
Postat av: eellaaa

Du gör det super bra Kattis :D

Allt har en mening!

2011-02-06 @ 14:10:20
URL: http://eellaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0