Uppskatta de lilla

Hejsan igen =)

Ja jag håller på att gå igenom vad som ska tas med när vi åker till stockholm för att se Jerry Williams och få lite egentid. Jag längtar så fruktansvärt. . Men när de väl är dags lär väl tiden gå så fort att man är hemma innan man åkt typ =P hehe

Ja Elfon har börjat väldigt smått att resa sig vid saker nu men han är väldigt, väldigt försiktig. Men de är roligt att se. Ihelgen kommer han vara hos mormor sin och spendera en natt där så de går nog bra.

Ser nog mäst fram emot att bara komma hemifrån och få ta de lugnt och bara njuta av allt och inte behöva bry sig om allt. . .Alltså inte behöva tänka så mkt på allt runt omkring. Ta någon cider, njuta av en middag man sluppigt laga själv, uppleva något jag aldrig trott jag skulle få se och njuta en natt i en annan omgivning.

Ja som ni förstår så uppskattar jag denna resa väldigt mkt. . .kan värka lite väl. . men när man sitter instängd typ jämt så uppskattar man de lilla.

Snart kommer en till kusin till Elfon och de längtar vi oxå efter. . Ska bli sååå spännande. . .Jag hoppas de inte dröjer mkt längre nu innan den lille/lilla tittar ut =P Ska bli lite roligt att Elfon inte kommer vara minst helatiden. . Han kommer ju vara STOOR mot vad den nya lillen/lillan. Såååå spännande. . just nu känns de JÄMT som att Elfon är så jäkla liten. . han är för tusan mindre än dom som är yngre än han känns de som iaf. . .Så de ska bli spännande. . När Lilleman fyller ett så har han en kusin som är typ en månad bara. . .SÅ SPÄNNANDE =D

Nä nu ska jag sluta prata massa skit =P hehe. . Ska börja göra någon nytta ist. . Typ tvätta hehe =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0