Magsjuka

Ja idag mår jag lite bättre. . .Igår fick jag ringa hem karln så han kunde ta hand om Elfon för jag mådde så jäkla dåligt. . Kräktes när han kom hem. . sedan va jag dålig som faan hela dagen. . Mår lite bättre idag men är inte helt pigg än. . Larsa blev hemma idag oxå för att ta hand om oss.

Va iaf och bada med Elfon i tisdags. . Tror Elfon tyckte de va jätte roligt. . De ska vi försöka göra fler grr. Har även varit och handlat mina skor som jag så länge velat ha. =)

Jag har märkt att jag skriver väldigt dåligt här men ska försöka bättra mej. . Elfon har iaf börjat försöka prata nu så de är riktigt roligt och höra. . Man blir så jäkla chockad när han säger något. . Som tillexempel -Lampa- haha

Nu va de även riktigt länge sedan man va ut på krogen. . Så jag funderar starkt på och ta o göra de någon dag fram över. . .Men måste ta o bli frisk först.

Jobbade ju helgen som va oxå och de gick bra. . Alltid lika skönt att komma hem ifrån lite. Snart fyller ju min lilla pojke 1 år oxå. . =D Helt sjukt vad tiden går fort. . Satt här om dagen och kollade på bilder från prematuren och så och jäklar va liten han va lillknodden.

Han blandar ju nu oxå med att hasa sig fram på rumpan och krypa riktigt på alla fyra fast de gör han mäst när de är mjukt underlag. . Han reser sig oftigare nu på saker oxå. Öppnar skåp och dörrar tycker han är roligt. Inga tänder har han fått än haha. . har alldrig sett någon i hans ålder som inte harf tänder. Men de är ju bara bra. .

Hade en jätte mysig alla <3 dag här hemma oxå i måndags. .Jag städade lägenheten och tände ljus överallt och när Larsa kom hem så hade han en bukett rosor med sig och då lagade vi en god middag och Elfon somnade strax före 20 och efter de så satt jag och Larsa och myste i soffan till lite musik och bara myste och njöt av lugnet. . Perfekt alla <3 dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0