Slut på de roliga =P

Ja då är helgen över. . .De har varit en bra helg. . I fredags så myste vi bara med lite gotta och dricka. Sedan så åkte vi till birsta direkt när vi vaknat på lördagen så vi kom dit när allt öppnade. Köpte ny barnvagn åt Elfon och Larsa köpte lite kläder åt sig själv oxå blev de lite annat oxå. .Va även in på Ikea och kollade lite för vi funderar på att köpa lite nya saker.
Sedan fick vi lite besök av Magnus och Veronica en stund. . Sedan gjorde vi inte så mkt mer på lördagen. Idag fick vi först besök av Benke och Monica och så klart Caddy ;) hehe. . . Sedan åkte vi direkt till Sara och åt middag där. . Jätte god mat fick vi. "Lovely"

Nästa helg jobbar jag och Larsa ska spela någon cupp med ishockyn sedan skulle dom väl även se typ Djurgården mot Timrå efteråt. Så Elfon ska vara hos mamma min hela lördagen och natten mot söndag sedan åker väl Larsa och hämtar han när han vaknar på söndag.

I veckan händer inte så mkt. . .Tror jag ska kolla vad jag ska baka förnågot inför Elfons ett årsdag. Tänka sig att han redan blir ett år, de är helt sjukt. Stor killen mammas =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0