Slut på de roliga =P

Ja då är helgen över. . .De har varit en bra helg. . I fredags så myste vi bara med lite gotta och dricka. Sedan så åkte vi till birsta direkt när vi vaknat på lördagen så vi kom dit när allt öppnade. Köpte ny barnvagn åt Elfon och Larsa köpte lite kläder åt sig själv oxå blev de lite annat oxå. .Va även in på Ikea och kollade lite för vi funderar på att köpa lite nya saker.
Sedan fick vi lite besök av Magnus och Veronica en stund. . Sedan gjorde vi inte så mkt mer på lördagen. Idag fick vi först besök av Benke och Monica och så klart Caddy ;) hehe. . . Sedan åkte vi direkt till Sara och åt middag där. . Jätte god mat fick vi. "Lovely"

Nästa helg jobbar jag och Larsa ska spela någon cupp med ishockyn sedan skulle dom väl även se typ Djurgården mot Timrå efteråt. Så Elfon ska vara hos mamma min hela lördagen och natten mot söndag sedan åker väl Larsa och hämtar han när han vaknar på söndag.

I veckan händer inte så mkt. . .Tror jag ska kolla vad jag ska baka förnågot inför Elfons ett årsdag. Tänka sig att han redan blir ett år, de är helt sjukt. Stor killen mammas =)

Stor bus =P

Ja då va det fredag igen. . Sitter och väntar på att Larsa ska komma hem med pizzan =P hehe. . Blev de idag. . orkar inte göra något haha. . Blir en massa mys ikväll bara sedan imorrn ska vi ta och köpa en ny vagn åt Elfon Får se fall vi hittar någon som duger. . .Sedan vet jag inte vad vi ska hitta på mer, ska väl ta o gå en sväng på birsta och kolla lite oxå men sedan. . .

Elfon har blive förkyld så han snorar och hostar lill stackarn. . Tycker så synd om han när man inte kan hjälpa. Men man ska vara glad att de inte är värre iaf. . .Börjat prata på har han gjort oxå. . Haha. . Jag blir lika förvänad varje gång han säger något. Så jäkla mysko att höra när han säger något. Men mäst så är de Mamma han säger.

Man kan heller inte lämna han ur siktet nu för tiden för han är snabb som faan att resa sig efter saker och riva ner allt han kommer åt. . Och "Nej" finns inte i hans värld. Han bara skrattar och fortsätter.

Men ha en underbar helg mina vänner, så hörs vi senare Kramas ;)


tandläkaren

Idag ska jag till tandläkaren igen och Elfon ska vara med Monica under tiden. . Jag HATAR tandläkaren. Men jag hoppas detta nu är sista gången på ett bra tag. . .Men man kan ju säga att jag får mkt för pengarna iaf. haha.

Vet inte rintigt vad mer jag ska skriva haha. . .Har inte så mkt mer att skriva. Men men. . Kommer jag på något så skriver jag väl mer då.

Ha de bra bye bye.

Magsjuka

Ja idag mår jag lite bättre. . .Igår fick jag ringa hem karln så han kunde ta hand om Elfon för jag mådde så jäkla dåligt. . Kräktes när han kom hem. . sedan va jag dålig som faan hela dagen. . Mår lite bättre idag men är inte helt pigg än. . Larsa blev hemma idag oxå för att ta hand om oss.

Va iaf och bada med Elfon i tisdags. . Tror Elfon tyckte de va jätte roligt. . De ska vi försöka göra fler grr. Har även varit och handlat mina skor som jag så länge velat ha. =)

Jag har märkt att jag skriver väldigt dåligt här men ska försöka bättra mej. . Elfon har iaf börjat försöka prata nu så de är riktigt roligt och höra. . Man blir så jäkla chockad när han säger något. . Som tillexempel -Lampa- haha

Nu va de även riktigt länge sedan man va ut på krogen. . Så jag funderar starkt på och ta o göra de någon dag fram över. . .Men måste ta o bli frisk först.

Jobbade ju helgen som va oxå och de gick bra. . Alltid lika skönt att komma hem ifrån lite. Snart fyller ju min lilla pojke 1 år oxå. . =D Helt sjukt vad tiden går fort. . Satt här om dagen och kollade på bilder från prematuren och så och jäklar va liten han va lillknodden.

Han blandar ju nu oxå med att hasa sig fram på rumpan och krypa riktigt på alla fyra fast de gör han mäst när de är mjukt underlag. . Han reser sig oftigare nu på saker oxå. Öppnar skåp och dörrar tycker han är roligt. Inga tänder har han fått än haha. . har alldrig sett någon i hans ålder som inte harf tänder. Men de är ju bara bra. .

Hade en jätte mysig alla <3 dag här hemma oxå i måndags. .Jag städade lägenheten och tände ljus överallt och när Larsa kom hem så hade han en bukett rosor med sig och då lagade vi en god middag och Elfon somnade strax före 20 och efter de så satt jag och Larsa och myste i soffan till lite musik och bara myste och njöt av lugnet. . Perfekt alla <3 dag.

Helgen som varit

Ja denna helg har varit ett minne för livet. . .Helt underbar. . För alla som inte vet så va vi ju till stockholm och gick och kollade på Jerry Williams och han är riktigt frän att kolla på gubben. . .De syndes inte att han är så gammal som han är. . Vilken jäkla fart de va på han. . Jag tänkte jag skulle lägga upp lite bilder men jag har tyvärr kameran i bilen så jag får lägga in dom lite senare. .

Men iaf så under föreställningen så tänkte jag att -JAG måste få skaka hans hand, innan jag åker här ifrån-

Men han kom aldrig ut efteråt. . så jag gick och pratade med bartändern om de och då skickade han mej vidare till hovmästaren och hon skickade iväg mej till en annan hovmästare och dom alla sa att han brukar inte träffa någon efter hans uppträdanden och att dom kunde inte lova mej något. . Den sista hovmästaren sa att han skulle gå in och höra med han och jag fick stå och vänta i dörren till bakom kulisserna och efter en 15 min kom han fram och vinkade in mej och jag tänkte -Ska jag få träffa min idol?-

Och tro på faan att jag säger att -Han står bakom hörnet här så du kan gå dit så får du träffa han.
De flög en massa tankar i huvudet. . typ oxå - Skämtar dom med mej nu eller?

Men när jag kom till hörnet så kommer han ut där och tar snabbt min hand, och efter så får jag en kram och han säger att han har bråtom för han hade nämligen en till spelning ikväll, så han bad om ursäkt för de annars hade jag fått prata med han lite mer. . Men jag sa de att jag va så glad att bara få träffa han personligen så de gör inget. Och då frågade hans personliga assistent om jag ville ha ett kort och ja de ville jag ju så Jerry tog kortet och frågade vad jag hette och jag sa Katarina. och då frågade assistenten om de va med K eller C och jag sa K så då fick jag se när han skrev en liten hälsning till mej med hans autograf och sedan gav han den till mej och jag sa tack så mkt.

Sedan kommer jag inte ihåg så mkt mer. . Jag kommer inte exakt ihåg vad som hände undertiden jag fick träffa han heller för jag var så jäkla överlycklig så de va som jag va drogad eller nått hahahaha känns de som hahaha Allt gick så fort och jag va den yngste där och fick EXAKT som jag ville. . Jag är så jävla överlycklig.

Jag årkar inte berätta allt i minsta detalj just nu men har fått med de viktigaste hehe. Jag trodde att de va någon fler som skulle få träffa han men inte. . Inte äns Larsa eller någon annan. . DE va endast JAG som fick gå in och träffa han.

Efteråt så va jag så överlycklig så jag till och med började gråta när vi kommit ut där ifrån. Alla som gick förbi då måste ha undrat varför jag grina hahahaha. .

Nä men som sagt. . Ett minne för livet och en helt underbar helg. . .Tänk när Elfon blir stor och förstår vem de är och jag kan säga de att JAG har kramat han ;) hehe. . -Lovely-  

Tankar

Alla vi har önskningar och hopp om att välden skulle vara en bättre plats. Vi alla har en tro på något/någon. De är inte alltid vi tycker och tänker lika och om & om igen blir vi sviken när vi fått ett litet ljus i tillvaron. Många gånger då allt känns som man nått botten så kan de hända mer som gör att man sjunker djupare och djupare. Men det alla borde tänka på då är att *Everythings happens for a reason *.

När jag tänker tillbaka på mitt liv så har allt ont som hänt mej lett till något bättre. Mamma och pappa skillde sig så jag flyttade med pappa och då tog de slut med killen från matfors men då träffade jag en annan som ändrade mej och gjorde mej till en bättre person vilket gjorde att jag klarade nian oxå. Sedan så gjorde de oxå att jag träffade en annan UNDERBAR kille som jag älskade överallt annat men vi hade våra upp och ner och när de känndes som värst så dog min farfar och tillslut tog de slut med denna kille och jag fick en underbar relation med min kusin som va som en bror för mej, vi stöttade varann när de kändes jobbigt och jag trodde att de enda sättet att träffa någon ny kille va att flytta från sundsvall men vad händer?. . .Jo jag får upp ögonen för min kusins bästa kompis som gjorde att jag inte kände igen mej själv, blev kärare och kärare och tillslut så får jag denna underbara karl när jag trodde att hoppet var ute.

Jag får ett nytt jobb som jag oxå älskade så jäkla mkt fick världens möjligheter att klättra mej upp i företaget men tog den inte för karln hotade att lämna mej då för de menades att jag skulle flytta och jobba i Umeå. va lite lessen för de men jag fick ju stanna i sundsvall men vara kvar på samma ställe som förut. Oxå blir de för lite jobb där en månad så jag har inge jobb just då men skulle få komma tillbaka efter den månaden. Men vad händer då jo en vecka gå och telefonen ringer. . .Jag har kanske möjlighet att få en nytt jobb här i sundsvall så jag åker dit och hör mej för och då säger chefen. .-När kan du börja?
Detta va på måndagen jag började på torsdagen och fick fortsätta. . .Den hösten efter så upptäcker jag att jag är gravid. . .HJÄLP!!! Va min första tanke. . Har aldrig blive så rädd i hela mitt liv, vågade inte säga något till någon på mitt nya jobb för jag ville inte att dom skulle bli sur på mej så jag kanske skulle förlora jobbet. . men bestämmer mej för att behålla de men väntade i nästan tre månader för att säga något. .  Mår skit dåligt psykist över detta. . Mådde så jävla dåligt. . så tillslut bestämmer jag mej att jag måste berätta för min chef och när vi sitter på kontoret och jag ska till att berätta så bryter jag ihop totalt. . va så jäkla rädd. . Men dom bara började skratta och sa att de är ju underbart. . .Dom tyckte de va jätte roligt och dom stöttade mej med allt och jag fick hjälp med allt. . Jag jobbar nu kvar där. . Jag är fortfarande lite rädd hur de kommer bli när jag börjar igen men -Allt har sin mening-

Som ni förstår så va de ju bra att karln inte ville att jag skulle flytta och de hade en mening med att jag skulle vara arbetslös just då när mitt nya jobb behövde folk. Och jag har nu en underbar familj och ett jobb att komma tillbaka till efter mammaledigheten.

Detta är bara en väldigt liten del av allt som jag vill ha sagt med detta. Jag skulle kunna skriva en bok om just att -Allt har sin mening-

De har hänt så mkt mkt mer som gjort att jag sagt denna mening högt för mej själv när jag upptäckt de. Jag kan garantera att alla ni som läser detta har sagt denna mening i huvudet någon gång under livets gång. Men självklart händer de ju att någon gång som man funderat: - Vad skulle detta vara bra för?


Jag vet. . .


Uppskatta de lilla

Hejsan igen =)

Ja jag håller på att gå igenom vad som ska tas med när vi åker till stockholm för att se Jerry Williams och få lite egentid. Jag längtar så fruktansvärt. . Men när de väl är dags lär väl tiden gå så fort att man är hemma innan man åkt typ =P hehe

Ja Elfon har börjat väldigt smått att resa sig vid saker nu men han är väldigt, väldigt försiktig. Men de är roligt att se. Ihelgen kommer han vara hos mormor sin och spendera en natt där så de går nog bra.

Ser nog mäst fram emot att bara komma hemifrån och få ta de lugnt och bara njuta av allt och inte behöva bry sig om allt. . .Alltså inte behöva tänka så mkt på allt runt omkring. Ta någon cider, njuta av en middag man sluppigt laga själv, uppleva något jag aldrig trott jag skulle få se och njuta en natt i en annan omgivning.

Ja som ni förstår så uppskattar jag denna resa väldigt mkt. . .kan värka lite väl. . men när man sitter instängd typ jämt så uppskattar man de lilla.

Snart kommer en till kusin till Elfon och de längtar vi oxå efter. . Ska bli sååå spännande. . .Jag hoppas de inte dröjer mkt längre nu innan den lille/lilla tittar ut =P Ska bli lite roligt att Elfon inte kommer vara minst helatiden. . Han kommer ju vara STOOR mot vad den nya lillen/lillan. Såååå spännande. . just nu känns de JÄMT som att Elfon är så jäkla liten. . han är för tusan mindre än dom som är yngre än han känns de som iaf. . .Så de ska bli spännande. . När Lilleman fyller ett så har han en kusin som är typ en månad bara. . .SÅ SPÄNNANDE =D

Nä nu ska jag sluta prata massa skit =P hehe. . Ska börja göra någon nytta ist. . Typ tvätta hehe =P


RSS 2.0