Myyyys =)

Hello alla sockersmulor! =)

Nu va de ännu en gång väldigt länge sedan jag skrev. men nu tänkte jag ta och uppdatera lite hehe

Elfon är nu sex månader gammal <3 Mammas älskling. . . Han äter burkmat nu för de mästa. Har slutat amma helt nu oxå för han vägra ta bröstet efter att jag inte ammade på en vecka som jag gick på antibeotica men pumpade ju undertiden så jag hade ju endå mjölk men han vägra, och han tar inte äns flaskan när de är min mjölk där i =P haha took bäbis.

Han kan nu gå och kolla på saker i gå stolen, han sover hälst på magen, Han kryper inte än utan när han ska ta sig någon stans när han ligger på golvet så rullar han runt ist. . . hehe. . .

Han fick sitt första godis i lördags, en majskrok. . . De tyckte han mkt om =D
Han har även börjat babla en massa haha. . . När han sitter och gör något så snakkar han en massa, jag undrar vad han säger för något.

I lördags fick han även cykla lite när vi va och hälsa på hos Alva (Jessica Hansson:s sötnos) . . . De tyckte han sååååååååå himla mkt om.  Jag tror även att han ser upp till Alva väldigt mkt, för när vi va där så kollade han helatiden på när Alva lekte och då satt han och skratta och såg ut som han ville springa fram till henne =D

Förr så ville jag ALDRIG skaffa barn, men jag ångrar mej inte för en sekund att jag tog detta steg nu när vi fick chansen, Jag älskar denna pojk mer än ord kan förklara. Jag trodde inte att man kunde älska någon sååå mkt.
Jag bara älskar och se hur han utvecklas och växer.

Jag skattar mej väldigt lycklig. . . Trodde aldrig att jag skulle sitta så här för två år sedan. .
Kärlek är något som är väldigt dyrbart och alla får inte uppleva de, för att lyckas med kärleken så måste man ge allt man har, om du tillexempel skär korv i strimlor men partnern vill ha cirklar så skär för faan i cirklar då utan att ifrågesätta. . . Man måste kämpa och göra uppoffringar bägge två, och älska den andra personen för sina fel och brister. Ingen är perfekt.

Jag har inte vare Guds barn alla grr, men jag har mer än jag någonsit kunnat drömma om just nu. Men destu mer man får, destu mer vill du ha. . . De är en ond cirkel.

Jag älskar min son och Larsa överallt annat på denna jord, vad skulle jag göra utan er?!?
De underbaraste är nog att dom älskar mej för den jag är och ingen annat.

When I was young
I never needed anyone
And making love was just for fun
Those days are gone


Mammas älskling =D finns ingen underbarare unge  <3

Älskar dej !!!

Ha en trevlig dag !!


RSS 2.0