Då va de fredag igen

Jaha. . .Nu har Larsa åkt och jag har hunnit ätit middag alldeles själv. . .Känns aldrig roligt när Larsa har åkt. Jag skulle behöva städa här hemma men orkar faan inte de ser ju endå ut som skit här så länge man inte får någon ordning på tapeterna. Men de verkar ju som de går lite bra filmer iaf på tv:en ikväll. Tänkte faktiskt ta ett glas rött när jag fått Elfon att somna för natten. Blir väl även att man ringer och terrar någon jävel oxå haha.

Vad tusan skulle man göra om man skulle bli själv. Tror faktist att jag skulle spärra in mej själv. Jag beundrar alla ensamma mammor som klarar av att ta hand om sina barn och sig själva samtidigt som de har ett socialt nätverk.

Och vem faaan är de som borrar NU?? Vem faan orkar? Va jävulsk irreterande.

Nä nu ska jag ta och fixa en kopp te och vara lite social med min son. Sedan så hoppas jag att Larsa ringer och säger godnatt.

Men innan måste jag ta o lägga upp en liten rolig historia:

En polisbil rullade sakta fram utanför OLearys i Gällivare precis efter stängningsdags. Precis då vinglade Pekka ut genom dörren, praktfullt på lyset och med bilnyckeln i högsta hugg.
Polisbilen stannade och konstaplarna betraktade med häpnad hur Pekka beslutsamt kämpade sig fram mot parkeringen, där han provade nyckeln på inte mindre än fem bilar innan han hittade sin egen och mödosamt tog sig in bakom ratten.
Där satt han sedan alldeles stilla i tio minuter, varpå han startade vindrutetorkarna (det var en vacker sommarkväll och inte ett moln på himlen).
Därefter tände och släckte han strålkastarna några gånger, tutade och slog på och av varningsblinkern. Sen startade han motorn och la med ett skrapande i en växel.
Bilen tog ett kort skutt framåt och motorn dog. Han försökte några gånger till, alltmedan parkeringen tömdes på bilar. Till sist, när han var ensam kvar, lyckades han få bilen att börja rulla framåt, tog sig ryckigt ut på gatan och satte kurs norrut.
Poliserna, som väntat tålmodigt, slog nu på sirener och blåljus samt körde fram och stoppade Pekka och bad honom blåsa. Dom trodde knappt sina ögon när apparaten inte gav något utslag!
- Du får lov att följa med oss och ta ett blodprov, det måste vara fel på apparaten, sa en av poliserna.
- Tvivlar jag på, flinade Pekka. Det är jag som är lockfågel ikväll!Ha en trevlig helg alla mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0