Tråkigt

Hallå där igen!

Shit vad tråkigt denna dag känns. I för sig så fick jag sovmorgon idag iaf. Jag vaknade till och med före Elfon idag. Larsa ska åka o jaga direkt efter jobbet så denna dag lär bli lång när man inte har någon att äta middag med eller mysa med i soffan efter Elfon lagt sig för natten. Han sitter här nu brevid och snakkar på och tuggar på sin tröja haha.

Nu känns de som jag bara vill att denna dag ska försvinna och jag kan gå o lägga mej och vakna och åka o träffa Jessica i stan. Undra fall de går någe bra på tv:en ikväll iaf. Skulle vara kung att ha någon bra film att se.

Sitter och funderar på vad man vill ha för ny bil just nu. Jag o Larsa började prata om de när vi skulle gå o lägga oss. Jag tror de va en 2010s Passat TDI140 4M SPORTLI som han ville ha =P De verkar ju som en fin bil. Men jag tycker vi kan köpa en billigare bil. Men men. . De är ju ett bra tag kvar innan vi ska köpa någon ny bil. Blir nog inte föns när jag börjat jobba igen. Men man kan ju alltid kolla lite o fundera.

Aja nog snakkat om bilar. Elfon ligger här brevid o är inte så nöjd så ska ta o underhålla han lite. Men vi hörs sedane. Ha en bra dag allehopa ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0