7 Månader =D

Hello allehopa !

Idag blir nämligen min bäbis hela sju månader gammal. De märks ganska väl vad han är för någon personlighet nu. Han blir mer och mer mammas lilla gofis. Vi har även märkt att han börjat prata nu. . eller prata o prata. . Han säger Hej helatiden nu. =P Fast de låter lite mer som häääj. Han tycker även mäst om kalops och gröt att äta. Han har inte börjat krypa än men förhoppningsvis så tar han väl o börjar med de snart.

I dag så ska han även till faster sin och va där hela helgen. . Har aldrig varit borta från Elfon så länge så får se hur man klarar de. . .Men ska även bli riktigt, riktig skönt att få spendera tid med karln min oxå.

I kväll bli de utgång tror vi =P Japp utgång. . . vette f*n när jag va på krogen sist typ men men. . Jag hoppas de blir roligt annars så tar jag bara och åker hem. . .Orkar inte med någe skit.


(hmm. . Vad är de här mjuka för något. . . )


(Kanske smakar gott??. . .)


(Åh. . Heej mamma. . .)(Men pappa, jag har inte gjort något. . .)
.........................<3 Kärleken <3........................................

Trevlig helg!!

snart jul

Heej där ute =)

Idag är de inge roligt väder så jag sitter bara hemma och inte gör mycket. Håller på att kollar lite vad som jag ska baka till jul. De blir iaf pepparkakor som vanligt och sedan ska jag göra ett försök att göra lussekatter =P
Har nämligen aldrig gjort det innan. så de ska bli spännande.

Jag och Larsa har oxå bestämt att vi ska köpa en plast gran i år. vi har alltid haft riktig gran men de blir lite mer stil rent när man har plast, de enda som är synd är att man inte får den underbara doften av granen.

Jag ska även jobba helgen vecka 45. . . Japp ni hörde rätt, jag ska jobba åhhhh. . . Lite nervös faxtist så de är väl bara att inse nu att ledigheten är över, när jag väl satt min fot på jobbet så kommer jag bli fast.

Men kan även vara skönt att komma iväg lite.

Aja. . nog pratat om de. . . ska ta och städa lite. Jag hoppas Larsa inte blir så sen idag oxå.

Ha en bra dag mina vänner =)

Härlig helg

Hello allehopa =)

Ja nu är helgen slut igen. . .Men en jätte härlig helg har de vare iaf. På lördagen så åkte jag ner till hudik med Johan medans Larsa jobbade och de va skit härligt sedan när jag nästan va hemma så ringde marre o sa att dom kunde ha Elfon längre om jag ville få lite tid ensam med Larsa och käka middag o så. Så när jag kom hem så la jag mej tätt intill Larsa också sov någon timma sedan åkte vi och köpte pizza till middag. . .Sååå jäkla härligt.

Idag har vi gjort lite allt möjligt. Först så kom Bengt hit och då åkte vi till Ikea och handlade en soffa som han ville ha och sedan följde vi med han hem och hjälpte han få ihop den, efter de så åkte vi till bror och tog en kaffe där. Eva och Mattias var där oxå, så de va himla trevligt. Axel och wihlma badade och de hade nog Elfon oxå velat men de får bli senare när han blive lite större.

Nu har vi precis fått Elfon att somna för natten och nu väntas mys med chips och dricka framför någon film.

Jätte glad för helgen som varit. De har gjort mej piggare så nu orkar jag nog med en månad till med Larsas övertid på jobbet.

bye bye blåbärspaj ;-P hehe

Nu j*vlar

Hej alla mina vänner!

Nu undrar nog alla vad de va min familj lyckats med som jag pratade om för exakt en vecka sedan. De är nämligen som så att efter vi betalat alla våra räkningar så hade vi endast 1300kr kvar att leva för en hel månad, och de är de värsta vi vare med om någonsin men de är nämligen så att vi lyckats med att överleva utan att låna pengar för att överleva. Vi har klarat oss utan problem men vi har ju fått offrat allt onödigt. Jag har själv nämligen vare inlåst i lägenheten hela månaden och Larsa har jobbat som en dåre, och självklart blir de ju så att man blir ovänner väldigt ofta.

En sak har jag nu nämligen tänkt på och de är vad jävligt förbannad jag är på folk som JAG lånat pengar till för att vara snäll och inte fått tillbaka. De här är nämligen inte sista gången som jag kommer tjata på att få tillbaka dom. Jag är så jävla förbannat less. Jag har inte tjatat på att få tillbaka dom för att jag vill ju vara snäll och har tänkt att jag får nog tillbaka dom någon gång iaf. Men nu jävlar tänker jag göra allt för att få tillbaka dom. . Jag har nu börjat med o se hur långt jag kan gå och de verkar faktist som jag kan till och anmäla de hos kronofogden, för jag har så mkt bevis på de. Och jag tvekar faan inte.

Nu tänker ni att de är väl att överdriva men de här handlar inte om några få hundringar detta handlar om tusenlappar. . .

Om ni nu som vet vilka ni är, läser detta så kommer jag verkligen att göra allt. . . .


Måndag igen

Heej alla där ute!

Då va de måndag igen. . .Har vare hos mamma ihelgen men jag är fortfarande trött. Jag har haft jätte mkt hjälp med allt men har endå inte lyckart sove ordentligt. Larsa kom hem igen igår och så klart när man är övertrött och less då går de ju ut över han. Är så less på att bråka. Trött på att han inte kan förstå. . .
Så denna natt blev inte heller den bästa, tror även Larsa försov sig. Men men, så kan de bli.

Får se hur denna vecka blir och utvecklar sig. . .

Lördag

Ja då va de lördag morgon. . .Elfon har sovit jätte bra inatt iaf. För en annan så va de väl ok iaf. Jag ska ta o börja packa lite nu för att sedan spendera natten hos mor min. Jag önskar att mamma tar lilleman imorrn när han vaknar så jag kan få sova lite längre =P

Började kolla vad man har för kläder nu för tiden. . åh. .,faan vad jag vill ha pengar och dra en shopping runda på birsta eller nått, just nu blir de alla pengar åt lilleman och hans kläder. De skulle verkligen inte sitta fel o typ vinna lite pengar just nu.

Men vad de gäller kläder till mej själv så får jag väl vänta tills jag börjar jobba igen. . . -suck-

Skulle även villja ha lite egentid med karln min, de va ett jäkla bra tag sedan. Jag föreslog att jag kunde ta o leta reda på barnvakt och fixa en god middag med lite ljus och så, o sedan någon bra film med lite gott o drick, och en låååååång sovmorgon dagen efter. En massa mys helt enkelt. . . men jag tror inte min karl fattar huvudtaget vad de är ibland. . .

Man måste ju ta lite tid för varandra oxå, fast man har barn, vi får väl se hur de blir. . .

Då va de fredag igen

Jaha. . .Nu har Larsa åkt och jag har hunnit ätit middag alldeles själv. . .Känns aldrig roligt när Larsa har åkt. Jag skulle behöva städa här hemma men orkar faan inte de ser ju endå ut som skit här så länge man inte får någon ordning på tapeterna. Men de verkar ju som de går lite bra filmer iaf på tv:en ikväll. Tänkte faktiskt ta ett glas rött när jag fått Elfon att somna för natten. Blir väl även att man ringer och terrar någon jävel oxå haha.

Vad tusan skulle man göra om man skulle bli själv. Tror faktist att jag skulle spärra in mej själv. Jag beundrar alla ensamma mammor som klarar av att ta hand om sina barn och sig själva samtidigt som de har ett socialt nätverk.

Och vem faaan är de som borrar NU?? Vem faan orkar? Va jävulsk irreterande.

Nä nu ska jag ta och fixa en kopp te och vara lite social med min son. Sedan så hoppas jag att Larsa ringer och säger godnatt.

Men innan måste jag ta o lägga upp en liten rolig historia:

En polisbil rullade sakta fram utanför OLearys i Gällivare precis efter stängningsdags. Precis då vinglade Pekka ut genom dörren, praktfullt på lyset och med bilnyckeln i högsta hugg.
Polisbilen stannade och konstaplarna betraktade med häpnad hur Pekka beslutsamt kämpade sig fram mot parkeringen, där han provade nyckeln på inte mindre än fem bilar innan han hittade sin egen och mödosamt tog sig in bakom ratten.
Där satt han sedan alldeles stilla i tio minuter, varpå han startade vindrutetorkarna (det var en vacker sommarkväll och inte ett moln på himlen).
Därefter tände och släckte han strålkastarna några gånger, tutade och slog på och av varningsblinkern. Sen startade han motorn och la med ett skrapande i en växel.
Bilen tog ett kort skutt framåt och motorn dog. Han försökte några gånger till, alltmedan parkeringen tömdes på bilar. Till sist, när han var ensam kvar, lyckades han få bilen att börja rulla framåt, tog sig ryckigt ut på gatan och satte kurs norrut.
Poliserna, som väntat tålmodigt, slog nu på sirener och blåljus samt körde fram och stoppade Pekka och bad honom blåsa. Dom trodde knappt sina ögon när apparaten inte gav något utslag!
- Du får lov att följa med oss och ta ett blodprov, det måste vara fel på apparaten, sa en av poliserna.
- Tvivlar jag på, flinade Pekka. Det är jag som är lockfågel ikväll!Ha en trevlig helg alla mina vänner!

Lite bra att veta. . .

Visste du att:

* Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar så har du producerat tillräckligt men energi för att värma en kopp kaffe? (Kan knappast vara värt de. . .)

* Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader så har du tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar de likna något)

* Härtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Shit)

* En gris orgasm varar i 30 minuter (I mitt nästa liv vill jag vara en gris iaf!)

* En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen)

* Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timmen? (Prova inte detta hemma. Men kanske på jobbet. . .)

* Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genon att slita loss hannens huvud? ('Älskling jag är hemma! vad f. . .?!')

* En loppa kan hoppa 350 gånger sin egen längd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter. . .Lycklig gris. . .Kan du föreställa dej detta?)

* Havskatter har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på havets botten?)

* Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? ( Jag skulle ändå fortfarande vilja vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet)

* Fjärilar smakar med fötterna? (Åh de är ju något jag alltid önskat veta!)

* Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Mhmm. . )

* Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!)

* Elefanter än de enda djur som inte kan hoppa? (OK. . .de kan ju vara bra de. . .)

* En katts urin lyser under svart ljus? (Undra vem som har betalt för att ta reda på de. . .)

* En struts öga är större en dennes hjärna? ( Jag känner människor med samma problem. . .)

* Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag oxå!)

* Isbjörnar är vänsterhänta (Om dom byter så kommer dom leva längre)

* Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då?!?. . .)

=P


Tråkigt

Hallå där igen!

Shit vad tråkigt denna dag känns. I för sig så fick jag sovmorgon idag iaf. Jag vaknade till och med före Elfon idag. Larsa ska åka o jaga direkt efter jobbet så denna dag lär bli lång när man inte har någon att äta middag med eller mysa med i soffan efter Elfon lagt sig för natten. Han sitter här nu brevid och snakkar på och tuggar på sin tröja haha.

Nu känns de som jag bara vill att denna dag ska försvinna och jag kan gå o lägga mej och vakna och åka o träffa Jessica i stan. Undra fall de går någe bra på tv:en ikväll iaf. Skulle vara kung att ha någon bra film att se.

Sitter och funderar på vad man vill ha för ny bil just nu. Jag o Larsa började prata om de när vi skulle gå o lägga oss. Jag tror de va en 2010s Passat TDI140 4M SPORTLI som han ville ha =P De verkar ju som en fin bil. Men jag tycker vi kan köpa en billigare bil. Men men. . De är ju ett bra tag kvar innan vi ska köpa någon ny bil. Blir nog inte föns när jag börjat jobba igen. Men man kan ju alltid kolla lite o fundera.

Aja nog snakkat om bilar. Elfon ligger här brevid o är inte så nöjd så ska ta o underhålla han lite. Men vi hörs sedane. Ha en bra dag allehopa ;)


snart helg

Hallå alla vänner!

Nu är de torsdag och de är snart helg igen äntligen. Ihelgen har jag bokat upp mej helt och de är skönt. Ska förhoppningsvis träffa Jessica Johansson på lördag först och ta en fika med henne. Va så himla länge sedan jag träffa henne. Jag längtar verkligen. Hon har ju inte träffat Elfon heller så de ska bli spänande.

Sedan så ska jag till mor min och hjälpa dom lite och käka där och sedan sover jag nog över där. Så mkt skönare när man inte tycker om att vara själv. De blir nog mysigt ska ni se. Jag hoppas syster min kommer att vara där oxå, va så himla länge sedan man bara fick sitta o prata med henne, känns som jag missar typ hela hennes liv just nu. De är ju mkt som händer och jag vill ju vara delaktig i de. Finns ingen underbarare syster än min iaf. Hon ställer alltid upp och hon är den som känner mej mer än någon annan, folk kan se oss på stan och fundera på varför vi umgås för de skiljer ju 5år mellan oss och när man säger att vi är syskon så kan dom inte förstå de heller för vi är inte ett dugg lik varann haha.

Igår så gjorde jag rostbiff av älg och potatisgratäng till middag, allt gjort från grunden. Såå stolt. Gott blev de oxå. Bäst av allt va väl att Larsa tyckte jätte mkt om de oxå och han vill att jag ska göra de fler ggr.

Elfon har börjat vakna av Larsas larm på morgon nu så han vaknar alltid före sju nu typ. Men vi har försökt att ge han välling och bytt blöja, så försöker vi sova vidare en stund efteråt. De går ju ganska bra iaf. Men vi får nog börja att städa i ordning hans rum så han får sova där ist.

Blir less på att aldrig bli klar här hemma i köket och hallen men de är så mkt som händer nu. Larsa jobbar över varje dag o de gör Benke oxå, och sedan så är de ju även jakten nu varje helg typ. Så som sagt så blir de inte mkt gjort. Men jag hoppas grabbarna tar tag i de här någon helg som dom är hemma för jag verkligen hatar att gå runt o se de så här. Man har ju i för sig en ursäkt varför de är så rörigt men ändå.

Inte någe jätte underbart väder idag heller. . . Blåser som bara den, men solen är ju uppe iaf.

Imorrn kommer nog Veronica och lilla Li oxå, de ska bli roligt att få se dom lite och prata om allt. Finns mkt att säga när man inte ses så ofta nu för tiden =P

Funderar på att åka o hälsa på jobbet något nästa vecka oxå. Men jag vill gärna baka något till dom oxå. Funderar nu på vad bara. Funderar på om de kanske blir en morotstårta. De borde alla tycka om. Får ta o fundera lite till på de så jag är säker. Måste ju nämligen höra hur allt ligger till där oxå. Man vill ju oxå veta så man inte missar någe viktigt.

Men vi hörs igen något senare!
Kramas


Hallå där ute !


Har precis fått lille man att somna om =)

Han sprang om kring här o betedde sig som en tjurig tonåring så jag bestämde mej för att få honom att somna. hehe. Jätte fint väder idag oxå. Sitter i morgonrocken och driker en kopp te och bara njuter medans jag håller på att göra rostbiff av älg, mums. Hoppas de blir bra, har nämligen aldrig gjort de tidigare, men åt de hos ,mamma min i lördags och de va sååå himla gott att jag måste testa o göra de själv så Larsa kan få testa oxå =) Jag hoppas att lilleman kommer att sova en stund nu.

Jag har inte kunnat slutat le sedan igår när jag upptäckte vad min familj lyckats med denna jobbiga månad. Jag är sååååå stolt.

Jag vill tyvärr inte ta upp vad de är vi lyckats med just nu pga att de är ännu en vecka kvar innan de är klart.
Men jag tar upp de senare om de är så vi lyckats =)

De går så jäkla fort nu i utvecklingen hos Elfon. Varje dag är de något nytt som han lyckas med eller gör. Nu måste vi även ta och hissa ner sängen hans för nu är han på väg ur om man inte är uppmärksam.

Måste bara säga att jag tycker även att de är underbart vackert ute med dessa röda, orangsa och gula färger runt om. Jag tänker alltid: -De är vill jag måla
Men har aldrig tage och gjort de, men antar att de är väl för jag inte har några målafärger och papper.

Nä nu ska jag ta och kolla till köttet men ha en bra dag allehopa så hör jag nog av mej lite senare.

KramenDe va lite av de nya bilderna på sonen våran ;)
Took busen <3


RSS 2.0