Politik!

Hello alla där ute!

Nu är vi vakna igen. Har sove riktigt dåligt inatt, för jag har legat och tänkt en massa. Man ska verkligen inte ha en massa saker på hjärtat innan man somnar. De har jag fått bevisat inatt. Så nu måste jag ta och berätta allt jag tänkt på annars kanske jag inte får sova inatt heller. De va nämligen så här:

När jag la mig i går kväll så började jag fundera på vad jag vill göra med mitt liv. När jag va liten så trodde jag aldrig att jag skulle vara en helt vanlig svensson och ville inte de heller. Just nu så är jag de men vad kan jag göra för att slippa de? Jag skulle tillexempel vilja starta eget. Men hur gör man de då? Det finns ju en utbildning man kan gå genom arbetsförmedlingen men då måste man vare arbetslös i minst tre månader före. VEM FAAN VILL VARA ARBETSLÖS I TRE MÅNADER FÖR ATT FÅ DEN CHANSEN? Nej tack!

Men jag skulle även vilja hjälpa svenska folket att få det bättre oxå, så då funderade jag på om man ska börja innom politiken. Det är nämligen så att alla de högre människorna innom politiken aldrig levt som vi vanliga människor. Så hur ska då dom veta var de är vi vill och behöver?

Ett stort bevis på det är hur dom reagerade på att sverige demokraterna kom in i riksdagen. Dom löste de så oprofessionellt. . .Dom sa att svenska folket va opålästa och att dom inte skulle ta i sverige demokraterna med tong änns. Dom skyllde på de mästa som dom inte har de minsta anning om.
För de första så skulle jag ha sagt att: - okej. . .Är det detta sverige vill så får väl vi ta och se vad vi kan göra åt de. Tillexempel kolla på vad de är Sverige Demokraterna står för och se fall de är någon man kanske kan ta vara på och gå halvägs med. Nu tror nog alla att jag är dum i huvudet. . . Men som tex: -Dom vill att vi ska ha bättre äldrevård och dom tycker de ska bli strängre fängelsestraff, okej. . .Då kan man ju kolla. . .Hur ser äldrevården ut?!? Jo den är förjävlig! Hur ser fängelsestraffen ut? Jo den är förjävligt klen!. . . Då ändrar vi :

Sätt de gamla i fängelse och de kriminella på äldreboenden! Då får de gamla möjlighet till bad, hobbies och utevistelse. Ingen kan stjäla från dem, de får fri kost och logi, tv och underhållning och de får pengar istället för att betala. De kriminella kan få kall mat, inga pengar...vara helt ensamma, få lyset släckt klockan 20:00 och ...duscha 1 gång i veckan!

De är faan inte mer än rätt! Måste lösa problemen på bättre sätt. . . Okej jag va kanske lite väl hård nu men de är ju exakt så. . .Inte nog med de så är de ju till och med bevisat att de är bättre mat i fängelset än i skolan. JA SKOLAN!!!! Vad faan är de bra för. I dagens samhälle så är de många som gör kriminella brott bara för att få åka in i fängelset på grund av att dom får det bättre där än ute i samhället! SÅ SKA DE FAAN INTE VARA!! Vad faan vet dom igentligen där uppe i riksdagen? Ja inte mkt!!

Det finns invandrare som lever i kontenjar ute i kylan hellre än att åka hem och bli döddad. Medas de finns dom som kommit in här och inte gör annat en att förstöra för oss andra, tillexempel  
vandelisera och göra hyss.
På den fronten med invandringen så tycker faktist jag oxå att det måste ändras.
-När man kommer hit och söker uppehållstillstånd så ska dom få de på prov, (Som körkort) tillexempel i tre år. Under den tiden ska dom få undervisning i svenska och lära sig svenska och sedan ska dom hitta ett jobb. och det minsta dom gör fel som att bara gå över rött ljus så ska dom bli hem skickade. De ska vara lika för alla! Okej kanske inte så hårt men dom ska kunna få tre varningar och den fjärde så åker dom ut härifrån!

Måste samarbeta mer. Kolla fall de finns någon man kan gå halvägs med iaf. . .Dom sitter där för oss men ibland undrar man: Sitter dom där för oss eller för sig själva?

TA TAG I SAKEN!!!! OCH VI SVENSKA FOLKET SKA FAAN INTE BLI STAMPAD PÅ!! Så jävla OPROFESSIONELLT!!!

Jag vet att jag inte är påläst om allt. . men gå för faan inte och säg att de är svenska folket som är okunniga. Det blir bara värre. Då kommer fler att rösta på dom, bara för att dom blir förbannad på de andra partierna.

Jag vet att jag inte vill att Sverigedemokraterna ska gå hur långt som hälst men måste ju ta tag i saken och fundera på vad är de folket vill. . .

Okey nu blev de ett ganska långt inlägg. . .men nu fick jag ur mej de iaf och de va skönt! Önskar att alla partier såg detta och fick sig en funderare. . .Men de lär väl inte hända. . =/

aja. . Ha en bra dag alla där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0