Första snön =D

Hello alla mina sötnosar!

Jag ser att ni fortfarande går in o kollar iallafall fast jag inte skrivit något på ett tag. Nu sitter jag här och väntar på att lilleman ska bli trött igen och förhoppningsvis somna om. Snön faller ute, helt underbart =)

Jag vet att denna snön kommer försvinna i helgen men de bryr mej inte just nu, känns mäst mysigt just nu.
Jag hoppas de blir mkt snö fast de ska inte vara problem att ta sig till jobbet för mej. Förra vintern va helt otrolig. Hög gravid och stå och skotta fram bilen i en halv meter snö kl 8 på morgonen och försöka ta sig upp på vägen från parkeringen är något jag hoppas jag slipper =P haha.

Igår satt jag och kollade på musses julsaga med farbror Scrotch tror jag han heter, filmen som handlar om den elaka farbror scrotch som hatar jul och älskar pengar och han får besök av 3 julandar på natten före jul. De förgångna jularsande, nya jularsande och årets julande. Helt underbar film. Så nu längtar jag efter jul, kommer bli så himla roligt nu när man har en egen familj och ett eget barn man kan skäma bort under jul och pynta för. Jag går runt här och kollar jag jag ska köpa för julpynt i år. Nu sitter även elfon och kollar på bolebompa och där visar dom oxå någon jul saga. men inget jag sett förut iaf haha. Va även till mor min i söndags och firade hennes födelsedag och vad gav jag till henne då. . . Jo TOMTAR såklart =D haha. De går alltid hem. Hon älskar tomtar.

Om helgen iaf, vi hade jätte roligt och finns en hel del bilder där ifrån men dom lägger jag kanske upp senare. Men efterfesten kunde vi vare utan hahaha, Jossan förstår vad jag menar ;) 
 

MYS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0