spöken eller?

Hej igen!

Jag kom på en sak som jag bara måste berätta nu. Igår kväll när jag och Larsa skulle gå och lägga oss så kollar vi ju alltid till lilleman innan, och han låg o sov så sött. När jag kyper under täcket så möter jag på andra tutten Elfons, jag ger den till Larsa och säger åt han och lägga den på Elfons kudde för att han hade den andra i munen redan. Så la vi oss och somnade. Efter en stund vaknade vi av att Elfon började grina så jag reser mej upp och ser att han inte har någon tutte och då tänkte jag att jag ger han den andra då som vi nyss lagt på kudden och då somnar han om.

I morse när Larsa klev upp så vaknade ju även Elfon och skrek och gnällde och då sa larsa efter en stund att jag fick välja om jag skulle leta tutten eller byta blöja på Elfon och då sa jag leta tutten så klart. Men jag hittade ingen, jag tog upp alla sängkläder och kudden och alla nallar men hittade INGEN!! Larsa for till jobbet och Elfon vägrade ju somna om utan tutte så de va ju bara för mej att kliva upp och ta han med o börja med vällig.
 
Medans Elfon åt vällingen så fortsatte jag att leta tutten. Men hitta den inte. Har till och med lyft ur madrassen asså, och kollat golvet i sovrummet. Hur kan två nappar bara försvinna?? De är för mej obegripligt.
Jag har fortfarande inte hittat dom! Elfon kan ju inte direkt gått iväg med dom. Jag tror allvarligt att de är något här och jävlas med mej. Jag undrar vart jag kommer hitta dom nästa gång.

Något liknande har ju faktist hänt tidigare och då hade jag även Marre här som bevis! Vi letade som dårar efter nappen i sängen och lyfte på allt asså. Och senare underdagen när vi skulle lägga Elfon så ligger nappen mitt på sängen hans. MITT PÅ SÄNGEN!!!! både jag och marre blev ju då väldigt förvånade, men tänte inte mer på de sedan.

Men nu så pga det tidigare erfarenheten så gjorde jag ju allt nu för att kolla så dom verkligen inte låg i sängen, och har ännu inte funnit dom. Jag lär ju höra av mej när jag hittat dom och vart dom va.

Undra om de kan vara farfar som vill jävlas lite för att han tycker jag är sååå lat på morgonen?


Kommentarer
Postat av: christina

sv: ja det gör man :) jag vet inte riktigt, kanske har någon men är inte säker..

2010-11-10 @ 18:20:59
URL: http://christinafundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0