Igen

Hej igen mina sockersmulor !

Jag kan inte låta bli och skriva här idag verkar det som. Elfon ligger här brevid och vi lyssnar nu på Thorleifs - Jul, såååå bra låt. Lite väl tidigt att lyssna på men men  kan inte låta bli.

http://www.youtube.com/watch?v=XMBfO2LKBXk


Shit vad de snöar. . .trodde absolut inte att de skulle komma så mkt på engång. Har även inte tvättat än heller har mäst bara suttit o kollat ut och njutit.

Ja i helgen ska jag jobba oxå. . .Bara härliga tider 12-16 hehe. . . nästan löjligt men men, de är bra med en mjuk start. Tror även att vi ska ta och hyra några filmer till helgen så vi kan mysa hela familjen framför tv:en. Finns en del filmer jag skulle vilja se men har ju inga filmer själv så.

Jag längtar till påsk oxå, för då är vi en till som åker med till fjällen. Brors bäbis som beräknas komma 24 feb, jag längtar sååååå himla mkt för jag är så nyfiken på vad de är för liten skrot där inne. Jag tror de är en liten pojk. Jag hoppas de oxå så Elfon får vara stor kille för en gångs skull =P och ta hand om sin minsta kusse. Men de är klart är de en liten tjej så är de ju ingen fara heller. Då kan ju Elfon lossas att de är hans lilla tjej ;)

Nä nu ska jag ta o göra lite nytta. . .Fy på mej som sitter här hela tiden. . .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0