Då va de fredag igen

Sov dåligt inatt. Vakna av en rejäl smärta under magen på höger sida. Vette tusiken va de va, men ont så in i h*lvet hade jag. Så då va man vaken ni någon timma innan man kunde somna om igen.

Men när klockan ringde så kände jag mej endå ganska pigg så trodde inte de skulle vara någe problem att gå till jobbet. men efter lunch vid 13 så kände jag att jag började bli så trött och utmattad att jag började må illa

Men de va inte allt. . .

Började känna att jag inte kunde konsentrera mig och förstod inte kundernas enkla frågor.. fattade liksom inte vad dom snakkade om. .

Så jag gick upp till en av arbetskollegorna och berättade hur jag kännde mej o så, kändes extra tungt eftersom jag vill juh jobba. . . Men de va inga problem. .

Hon frågade hur jag ville göra om jag ville gå hem lr om jag ville va på golvet lr kassan eller så. och jag sa juh då att jag lixsom inte hängde med vad kunderna sa och kassan lika så, men jag ville inte gå hem.

Då sa hon att hon hade ett litet projekt att göra på lagret som jag kunde få ta i tu med om jag ville.
De va att fixa upp färg proverna på en tavla som sedan skulle hängas i butiken vid all målarfärg.

Då blev man genast gladare för då fick jag stanna och jobba i min egen takt och slapp desutom alla kunder. =)
så från kl 14 fram till 18.40 så höll jag på med de.. Jätte Jätte roligt. och då när jag var klar så kännde jag mej mycket piggare och gladare, så då kastade jag ut christoffer från kassan och satt mej där dom sista 30 minuterna. 

Och alla på jobbet hjälper mej juh med allt jag inte klarar själv, som att lyfta och så och dom hjälper mej med saker jag inte ens frågat om hjälp med.. så jäkla härlig.

Snarare dom som berättar för mej vad jag inte ska gö själv o så hela tiden.. och dom frågar flera gånger om hur jag mår och fall jag behöver hjälp. 

Så nu är jag så jäkla glad att jag klarade av HELA dagen på jobbet endå.  

Ps: Nästa gång ni ska till biltema så gå till kund dator på kemavdelningen och vänd er om, hylla 4:10 . De är mitt verk
 
Trevlig helg på er alla, ni som är ledig ;P !
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0