Älskade ängel

Hejsan!

Ja då va julen över och man lyckades ju så klart bli riktigt förkyld på självaste julafton. Mår fortfarade riktigt dåligt. Idag så for L till ö-vik för att kolla på ishocky så jag och Elfon har vare hemma ensama hela dagen  men L kommer nog hem vid ett i natt, och då är han ledig imorrn så de är ju riktigt skönt.

Jag måste även berätta att Marre va in till mej i morse innan jobbet för att lämna hostmedicin åt mej. . .SÅÅ jäkla snällt. Vet verkligen inte hur jag skulle klara mej utan henne. För jag hade nämligen ingen bil eller barnstol åt Elfon så jag själv kunde ta mej till vårdcentralen för att få någe bättre hostmedicin utskrivet för jag har nämligen sådan fruktansvärd hosta att jag rivit upp halsen så jag till och med hade blod smak i munnen. Men då sa hon att hon kunde åka tidigare till jobbet så hon kunde svänga in till mej före så jag kunde få lite hostmedicin av henne. (Marre du är en riktig ängel.)

Vi får se hur de blir på nyår. Mår jag som jag gör idag då blir de bara en vanlig kväll hemma som vanligt men jag hoppas att jag mår bättre så vi får komma ut lite, då blir man nog på mkt bättre humör igen. Då åker vi nog ut till Magnus och Veronica. De ser jag fram emot.

Näe. . .Nu ska jag ta och jojna Elfon och gå o sova jag oxå! God natt mina små sockertoppar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0