Elfon är sjuk

Hej hej!

Elfon har blive sjuk min stackars lille skrot. . Han har haft 40.2 graders feber som högst och jag hoppas verkligen att de blir bättre nu. . Han har sovit hur bra som hälst inatt iaf. . Somnade om igen inatt vid 00.30 efter lite välling och så och han sov fortfarande när jag vaknade vid 11.10 för att L ringde, men då väckte jag honom för jag blev lite orolig. . .Men han verkade ok och jag fick i han lite lite gröt och lite välling och nu sover han igen. Jag håller på att göra rostbiff och jag hoppas den hinner bli klar till middagen, trodde inte att vi skulle sova så länge.

Ja jag hann med de mästa igår iaf. . De som jag inte hann med va att klä julgrannen men jag hann plocka upp den och så. Så nu är de bara att sätta i ljusen och pynten men de väntar jag med tills L kommer hem.

Snöar som bara den gör de idag oxå. . Jag hoppas verkligen att de slutar med de inatt så jag inte får problem att ta mej till jobbet imorrn. Men med min tur så lär de ju bara bli värre. Ikväll hoppas jag på att de går någon bra film så man kan mysa till de lite, så man slipper oroa sig för morgondagen. Är lite nervös faktist. . .Vill verkligen inte göra någe fel kan ju lätt bli de när man inte jobbat på så länge.

Elfon har börjat stå själv nu med up and go leksaken. Han bara älskar o stå där och trycka på alla knappar. =DSötnos <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0